пятница, 8 февраля 2013 г.

розклад пар в ждту

В рамках реалзац в ЖДТУ з 2012 н.р. проекту за програмою Темпус Безпека людини (охорона навколишнього середовища, контроль якост продуктв харчування, охорона здоров я та соцальний захист) на територях забруднених радоактивними речовинами представники унверситету: викладач кафедри еколог проф. Вннчук М.М., радник ректора з питань мжнародного спвробтництва проф. Самотокн Б.Б. та начальник вддлу мжнародних зв язкв Мамрай В.В. протягом 10-13.12.12 взяли участь в установчй нарад учасникв проекту на баз Унверситету м. Кордова (¶спаня).

Вдповдно до постанови Кабнету Мнстрв Украни вд 16 серпня 1994 р. 560 «Про стипенд Кабнету Мнстрв Украни для молодих учених» просимо до 10 березня 2013 року:

У перод новорчних свят студенти факультету ¶КТ завтали до школи-нтернату в с. Гришквц. Поздка вдбулась за нцативи студентв факультету ¶КТ та за допомоги адмнстрац ЖДТУ.

Виставково-нформацйний вддл Житомирського обласного кразнавчого музею по домовленост з центром культури студентсько молод Житомирського державного технологчного унверситету експону в хол актово зали унверситету виставку Промислов пдпримства Житомирщини 50-80 рокв XX ст. , де у свтлинах та коментарях показано сторю створення  значення промислових пдпримств Житомирщини часв Радянського пероду.

На виконання постанови Кабнету Мнстрв Украни вд 09 лютого 2001 року 980 "Про заснування академчно стипенд Кабнету Мнстрв Украни студентам вищих навчальних закладв та аспрантам" та спльного наказу Мнстерства освти  науки Украни  Мнстерства фнансв Украни вд 03.10.2001 669/454, необхдно термново до 01.02.2013 р. забезпечити подання Мнстерству пропозицй щодо кандидатур з числа аспрантв другого року навчання...

ЖитомирськийДержавнийтехнологчнийунверситет

Житомирський державний технологiчний унверситет

Комментариев нет:

Отправить комментарий